Tannbleking hjemme

Har du nylig blitt singel igjen, kanskje etter en skilsmisse eller et annet beklagelig brudd? Da gjelder det å ikke sture for lenge, men heller kaste seg i sadelen igjen – og se om man kan finne den man virkelig var ment å dele livet med.

«Kaffe, cola, røyk og andre ting setter etter hvert sitt preg på tennene til de fleste av oss, og da vil vi sakte men sikkert oppleve at tennene blir litt misfarget.»

I jakten på den rette er det imidlertid viktig å se så bra ut som man kan, for vi lever tross alt i en tid der utseende er ganske viktig. Når dere endelig møtes i virkeligheten, kan ikke et filter skjule det om du har gule tenner! Derfor er tannbleking hjemme et godt alternativ for å være sikker på at du ser så flott ut som mulig.

Hvordan gjør du det

Kaffe, cola, røyk og andre ting setter etter hvert sitt preg på tennene til de fleste av oss, og da vil vi sakte men sikkert oppleve at tennene blir litt misfarget. Det samme gjelder dessverre også rødvin og mange andre ting som vi antakelig ikke kommer til å slutte med. Derfor gjelder det å finne en strategi som virker for å få de hvite perleradene tilbake. Den enkleste måten å gjøre dette på er gjennom tannbleking hjemme. Vær imidlertid oppmerksom på at det finnes noen ulovlige tannblekemidler, så det er viktig å finne en seriøs leverandør.

Å bleke tennene selv er utrolig enkelt. Du får tilsendt et sett som du skal bruke, og følger nøye instruksene. Først må du pusse tennene godt, så er du klar til å bleke. Alt du trenger å gjøre er å legge to strips mot tennene, en for tennene oppe og en for tennene nede. Etter bare 15 minutter er behandlingen ferdig, og du trenger ikke å gjøre noe mer før om et døgn.