Første forelskelsen

Gaver til hverandre?

Det å være forelsket er en fantastisk følelse, men etter en stund kan det bli vanskelig å holde alt ved like. Da er det greit å kunne finne på ting sammen.

Når den første forelskelsen har lagt seg skal man bruke tid på å bli kjent med hverandre, og en perfekt måte å gjøre det på, er å oppleve ting sammen. Relationer kan utvikles og bli sterkere gjennom det å oppleve ting sammen.

Ingenting er bedre enn å overaske din kjære med et gavekort som forplikter dere til å bruke tid på å ta vare på hverandre. Ofte er det slik at det kan fale litt i fisk når virkeligheten setter inn. Når huslånet, ungene, stasjonsvogna og retrieveren er et faktum, er det viktig å ikke glemme hverandre. Det blir enda viktigere å vise at man bryr seg om hvordan den andre parten har det og ikke minst gjøre noe for å gjøre livet til partneren enda bedre. Så er spørsmålet hva kan dere gjøre sammen?

  •           Hva med et kurs i matlaging? Du kan velge kurs i italiensk, spansk eller grunnleggende matlaging. Eller kanskje du kan prøve å lage sjokolade, godteri eller cupcakes.
  •           Utforske grenser med hverandre er ekstra spennende, og ikke minst en god ting for relasjonen. Du kan jo for eksempel bestille gavekort på fjellklatring, helikoptertur eller noe annet spennende
  •           Selvpleie sammen er også et godt alternativ. En spahelg, eller massasje sammen for eksempel.
  •           For noen er det nok å bare komme seg ut og ha et stevnemøte, som for eksempel på Wallmans.

Mulighetene er mange og alle er med på å bygge deres relasjon til å bli et enda sterkere fundament i deres fremtid. Det er bare dere selv som setter grensene for hvor langt dere skal komme sammen så bruk tid sammen og på hverandre.